KAPR PO VENKOVSKÉM ZPŮSOBU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 4 porce kapra, sůl, hladká mouka, 2 lžíce oleje, kmín, šalvěj, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, 80 g másla, 750 g brambor, petrželka, citrón.

POSTUP PŘÍPRAVY: Porce kapra osolíme, lehce obalíme v mouce a po obou stranách opečeme v oleji, potom okmínujeme a maličko okořeníme sušenou šalvějí. Vedle kapra zpěníme na plátky nakrájenou cibuli a nadrobno nakrájený česnek. Přidáme polovinu másla. Okolo kapra rozložíme oloupané syrové na plátky nakrájené brambory, které také osolíme a okmínujeme. Maličko podlijeme a podusíme. Polijeme zbylým máslem a dopečeme bez pokličky. Podáváme sypané petrželkou, s dílkem citrónu k dochucení ryby a s okurkovým nebo s rajčatovým salátem. Pro větší jedlíky přidáme krajíček chleba.



KAPR PO VENKOVSKÉM ZPŮSOBU. KAPR PO VENKOVSKÉM ZPŮSOBU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz